Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

+++ VÝHODNÁ PONUKA 2 IBOVÝ BYT V PRESTÍŽNEJ NOVOSTAVBE V TRNAVE NA PREDAJ - 149.000,-+++

Ulica: Štefana Moyzesa
Mestská časť: Centrum a okolie
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
149 000 €

Popis nehnuteľnosti

+++ VÝHODNÁ PONUKA 2 IBOVÝ BYT V PRESTÍŽNEJ NOVOSTAVBE V TRNAVE NA PREDAJ+++Ponúkame na predaj úplne nový, skolaudovaný 2 izbový byt, vedený ako apartmán v bytovom dome Zelené átrium v tichej časti mesta s dobrou dostupnosťou do centra mesta a kúsok od oddychovej časti Kamenný mlyn. Ponúkaný 2 izbový byt má veľké francúzske okná, byt je na 1. výrazne zvýšenom podlaží. Na ploche 42,04 m2 je obývacia izba s kuchyňou, v kuchyni je kuchynská linka vrátane umývačky riadu a digestora, spálňa, kúpeľňa s WC a chodba so šatníkom. Časť bytu má strop vysoký 3,6 m, práve tento fakt umožnuje budúcemu majiteľovi vytvoriť extra priestor v spálni, tak ako je zobrazené na vizualizácii.  Podlahové vykurovanie a chladenie, byt je napojený na centrálny systém rekuperácie.

Byt je orientovaný v časti bytového domu, kde je vlastný súkromný vchod a s bytom vlastník nadobúda aj podiel v prislúchajúcej výmere 10m2 na tejto vstupnej chodbe pred bytom.

Výhodou je možnosť využívať veľkú strešnú terasu nad bytovým domom, na ktorej nový vlastník s bytom nadobudne aj spoluvlastnícky podiel. 

Možnosť dokúpenia širokého parkovacie státia v podzemnej garáži.

Výmera : 42,04 m2 plus 10m2 ako podiel na prístupovej chodbe 

Cena : 149.000,- €     cena je vrátane DPH, možnosť odpočtu DPH.

Parkovacie miesto široké 3m cena: 15.500,- €

Pre viac informácií o tejto atraktívnej ponuke, ako aj možnosti dohodnutia si obhliadky ma kontaktujte na čísle 0918 507 888-Miroslav Kamenár

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
42.04 m2
Zastavaná plocha:
42.04 m2
Podlahová plocha:
42.04 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Poschodie:
1
Celková plocha:
42.04 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

asdf asd safa sd test

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti